PROGRAMMA BRASSERSHOEVE IN MAART 2023

OOK IN MAART WEER EEN VOL PROGRAMMA IN DE BRASSERSHOEVE

De energieprijzen rijzen de pan uit. Wel heerlijk om dan naar de (warme) Brassershoeve te komen en uit één van de vele activiteiten die we u bieden een keuze te maken. Of kom gewoon langs voor een praatje en een bakkie!

Graag brengen we een paar zaken extra onder uw aandacht. Deze zijn:

ONZE CURSUSSEN zijn inmiddels weer begonnen. Weer veel cursisten hebben de beslissing genomen om hun kennis van de Windows computer, telefoon of tablet te vergroten. In een gezellige omgeving en een goede sfeer vinden de cursussen plaats. U kunt u nu al inschrijven voor de nieuwe cursussen die we starten in september/oktober. U zult verbaast zijn wat ook u kunt leren! Maar u kunt eventueel ook nu al terecht als u een specifieke hulpvraag heeft door een individuele cursus te volgen. Lees er hier alles over. Is er iets niet duidelijk of vraagt u zich af of dit wel wat voor u is? Bel gerust even met Frans Raijmakers op telefoonnummer 06 81 39 16 06. Hij helpt u graag verder.

Elke maandagmiddag in maart: SCHAKEN van 14.00 – 16.00 uur. Kom eens gezellig langs, we informeren u graag over de mogelijkheden en/of klik hier voor meer informatie!

Elke dinsdag- en donderdagmorgen in maart: HELPDESK
Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze computerhelpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten.

Elke woensdagmiddag in maart: DAMMEN van 13.30 – 15.30 uur. Er zijn nog inschrijvingen mogelijk!! Kom gezellig eens langs!

Donderdag 16 maart: ALZHEIMERCAFÉ HUIZEN om 19.30 UUR
Op donderdag 16 maart bent u in de Brassershoeve vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) weer hartelijk welkom voor een informatieve avond van het Alzheimer Café in Huizen. Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 30 maart: BINGO
Op donderdagmiddag om 14.00 uur organiseren we weer een sfeervolle BINGO. Reeds jaar en dag is deze gezellige middag, waar er diverse leuke prijsjes bij te winnen zijn, een druk bezochte activiteit. Komt u ook?

Elke dag in de week: WAT IS ER ZOAL MEER TE DOEN IS IN DE BRASSERSHOEVE
Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Te veel om op te noemen, voor iedereen wel wat wils. Denk eens aan biljarten of klaverjassen, handwerken of Meer bewegen voor ouderen of kunt u ook natuurlijk gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten.

Onze gastvrouwen en gastheren zullen u graag ontvangen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en zijn u behulpzaam bij uw wensen.

Tot ziens in de Brassershoeve!