VOL PROGRAMMA IN APRIL BIJ DE BRASSERSHOEVE EN GESCHENK PRACHTIGE KLOK

 

Bij de Brassershoeve is het heerlijk warm. Kom eens langs en kies uit de vele activiteiten die we u bieden of kom gewoon langs voor een praatje en een bakkie!

Een paar dingen lichten we nog graag even toe en wel:

Op 5 april 2023 heeft de Brassershoeve van Adri Hidding een meer dan 100 jaar oude klok gekregen. Vanzelfsprekend heeft die een ereplaats in de grote zaal gekregen.

ONZE CURSUSSEN
Weer veel cursisten hebben de beslissing genomen om hun kennis van de Windows computer, telefoon of tablet te vergroten. In een gezellige omgeving en een goede sfeer vinden de cursussen plaats. U kunt u nu al inschrijven voor de nieuwe cursussen die we starten in september/oktober. U zult verbaasd zijn wat ook u kunt leren! Maar u kunt eventueel ook nu al terecht als u een specifieke hulpvraag heeft door een individuele cursus te volgen. Lees er hier alles over. Is er iets niet duidelijk of vraagt u zich af of dit wel wat voor u is? Bel gerust even met Frans Raijmakers op telefoonnummer 06 81 39 16 06. Hij helpt u graag verder.

Elke maandagmiddag in april: SCHAKEN van 14.00 – 16.00 uur. Kom eens gezellig langs, we informeren u graag over de mogelijkheden en/of klik hier voor meer informatie!

Elke dinsdag- en donderdagmorgen in april: HELPDESK
Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze computerhelpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten.

Elke woensdagmiddag in april: DAMMEN van 13.30 – 15.30 uur. Er zijn nog inschrijvingen mogelijk!! Kom gezellig eens langs!

Donderdag 20 april: ALZHEIMERCAFÉ HUIZEN om 19.30 UUR
Op donderdag 16 maart bent u in de Brassershoeve vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) weer hartelijk welkom voor een informatieve avond van het Alzheimer Café in Huizen. Klik hier voor meer informatie.

BINGO
In de maand april helaas geen sfeervolle BINGO. Op 25 mei is hij er weer! Komt u ook?

WAT IS ER ZOAL MEER TE DOEN IS IN DE BRASSERSHOEVE
Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Te veel om op te noemen, voor iedereen wel wat wils. Denk eens aan biljarten of klaverjassen, handwerken of Meer bewegen voor ouderen of kunt u ook natuurlijk gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten.

Onze gastvrouwen en gastheren zullen u graag ontvangen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en zijn u behulpzaam bij uw wensen.