OOK IN SEPTEMBER WEER VAN ALLES TE DOEN IN DE BRASSERSHOEVE

De vakantie periode zit er helaas weer op dus een goed idee om de gezelligheid op te zoeken in de Brassershoeve. In september is er weer van alles te doen. Kijk maar hier eens even rond voor een weergave van onze dagelijkse activiteiten. Een aantal zaken benoemen we graag onderstaande wat uitgebreider voor u.

COMPUTER CURSUSSEN
Begin oktober starten onze cursussen weer. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus schijf u snel voor één van onze cursussen in. Kijk hier maar eens rond naar ons uitgebreide aanbod. Lees hier vooral ook onze mogelijkheden voor het maatwerk wat we u kunnen bieden.

ALZHEIMER CAFÉ HUIZEN
Op 21 september 2023 ben u weer van harte welkom op een avond van Alzheimer Cafe in de Brassershoeve. Inloop vanaf 19.00 uur. De avond wordt afgesloten om circa 21.00 uur. Het onderwerp is: Omgaan met dementie. Veel mensen met dementie vertonen veranderd gedrag en/of verandering in hun karakter. Annemieke Brands, casemanager dementie in Huizen, vertelt waar iemand met dementie behoefte aan heeft en geeft tips voor de omgang met mensen met dementie.

WORKSHOP INTERNETVEILIGHEID
Na een hoge opkomst van de middagen in april en mei van dit jaar wordt de middag veilig internetten voor senioren weer opnieuw ingepland in de Brassershoeve en wel op 27 september 2023, ‘s middags van 13:30 – 16:00. Deelname is gratis.  Klik hier voor meer informatie.

BINGO
Op donderdagmiddag 28 september organiseren we weer een super gezellige bingo. We starten om 14.00 uur, kom wel op tijd want vol is vol! De kosten voor een bingokaart zijn € 1,00 per ronde (meerdere kaarten per ronde mag ook). Noteer ook vast de volgende datums in uw agenda voor de volgende bingo’s dit jaar. Deze zijn: 26 oktober; 30 november. Leuk als u ook komt!

WEEK TEGEN EENZAAMHEID
Van 28 september t/m 4 oktober 2023 doen we in Huizen ook weer mee met de landelijke week tegen eenzaamheid. Met tal van gratis toegankelijke activiteiten is het juist nu een mooie gelegenheid om de stoute schoenen aan te trekken en een kijkje te nemen bij een koffieochtend, een spelletjesmiddag, een partijtje biljarten of schaken.

Loop gewoon binnen om een praatje te maken, nieuwe mensen te ontmoeten, wie weet wat aan sport te doen of te genieten van muziek. Het kan allemaal. Zonder enige verplichting. Maar u bent er wel even uit en dat is misschien het moment voor een nieuw begin De organisaties en verenigingen zien u graag komen. Alle locaties zijn rolstoel toegankelijk. We hopen u o.a. in de Brassershoeve te mogen begroeten. DOEN DUS!! Klik hier voor meer informatie.

HELPDESK
Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze computerhelpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten.

WAT IS ER ZOAL MEER TE DOEN IS IN DE BRASSERSHOEVE
Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Te veel om op te noemen, voor iedereen wel wat wils. Denk eens aan biljarten of klaverjassen, handwerken of meer bewegen voor ouderen. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten.

Onze gastvrouwen en gastheren zullen u graag ontvangen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en zijn u behulpzaam bij uw wensen. Wij hopen u binnenkort in onze prachtige boerderij te ontvangen.