HET HUIZERS DAMESKOOR; DIVERSE ACTIVITEITEN; NIEUWJAARSWENS

Beste bezoekers,

Eind december, de kerstdagen zitten er net op en het jaar sluiten we al bijna af.

Wij kijken terug op een druk en bewogen jaar. Qua mooie momenten, teveel om op te noemen. Eén ding willen we nog wel even noemen en dat is het Huizer dameskoor “Vergeet je Verdriet”. Zij hebben op woensdag 20 december een prachtige uitvoering in de Brassershoeve gegeven voor een nokvolle zaal. Alle gasten hebben bijzonder genoten van hun prachtige optreden.

Een korte impressie willen we u niet onthouden dus klik hier.

 

In het nieuwe jaar starten we natuurlijk weer volop met al onze activiteiten. Een paar willen we u even apart noemen.

COMPUTER CURSUSSEN
Begin januari starten onze nieuwe cursussen weer. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus schijf u snel voor één van onze cursussen in. Kijk hier maar eens rond naar ons uitgebreide aanbod. Lees hier vooral ook onze mogelijkheden voor het maatwerk wat we u kunnen bieden.

BINGO
Op donderdagmiddag 25 januari organiseren we weer een super gezellige bingo. We starten om 14.00 uur, kom wel op tijd want vol is vol! De kosten voor een bingokaart zijn € 1,00 per ronde (meerdere kaarten per ronde mag ook. Leuk als u ook komt!

HELPDESK
Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze computerhelpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten.

NOG EEN LEUKE MUZIEKAVOND
Op 22 februari aanstaande organiseren we weer een gezellige muziekavond in de Brassershoeve. Die avond verwelkomen we het duo Czinka Panna bestaande uit een violist en een accordeonist die o.a. Italiaanse en Hongaarse muziek voor ons gaan spelen. Binnenkort kunt u meer informatie hierover op deze site vinden. Noteer de datum vast in uw agenda! Dit mag u niet missen!!

WAT IS ER ZOAL MEER TE DOEN IS IN DE BRASSERSHOEVE
Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Te veel om op te noemen, voor iedereen wel wat wils. Denk eens aan biljarten of klaverjassen, handwerken of meer bewegen voor ouderen. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten.

Onze gastvrouwen en gastheren zullen u graag ontvangen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en zijn u behulpzaam bij uw wensen.

Tot slot wensen wij u, namens alle vrijwilligers van de Brassershoeve, een gelukkig en bovenal gezond 2024 toe en hopen u ook binnenkort weer in onze prachtige boerderij te mogen ontvangen.