BOMVOL PROGRAMMA IN NOVEMBER IN DE BRASSERSHOEVE

!!!Bent u de cursuscoördinator die wij zoeken? Lees er hier alles over!!!

De winter is officieel weer begonnen en de temperaturen zullen helaas weer gaan dalen. Wel heerlijk om dan naar de (warme)Brassershoeve te komen en uit één van de vele activiteiten die we u bieden een keuze te maken of kom gewoon langs voor een praatje en een bakkie.

Graag brengen we een paar zaken extra onder uw aandacht. Deze zijn:

Donderdag 10 november: EEN MUZIKALE AVOND MET DUO ASTORIA OM 20.00 UUR
Zin om een avond heerlijk naar muziek te luisteren? Lees er hier meer over! 

Vrijdag 11 november: INFORMATIEMIDDAG OVER BRANDVEILIGHEID 13.30 UUR
Voor al uw vragen over brandveiligheid kunt u deze middag terecht bij brandweerman Hans Schotman. Lees er hier meer over.

Donderdag 17 november: ALZHEIMERCAFÉ HUIZEN om 19.30 UUR
Op donderdag 17 november bent u in de Brassershoeve vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) weer hartelijk welkom voor een informatieve avond van het Alzheimer Café in Huizen. Klik hier voor meer informatie.

Vrijdag 18 november: LEGPUZZELRUILBEURS om 14.00 uur
Toe aan een nieuwe puzzel maar het leven is al zo duur om ook nog een nieuwe puzzel te kopen? Lees hier hoe het ook anders kan.

Dinsdag- en dondermorgen: HELPDESK
Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze technische helpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten.

Vijf dagen in de week: CURSUSSEN
U zult best wel eens gehoord hebben over al onze cursussen die wij organiseren, toegespitst op de leeftijd van 60+. Inmiddels hebben we hier al erg veel ervaring mee. Niet voor niks zijn we ook de leslocatie van SeniorWeb in Huizen. U kunt u al inschrijven voor de cursussen die begin volgend jaar starten. Daarnaast geven we het hele jaar individueel les. Lees er hier alles over!

Donderdag 1 december: BINGO
Op donderdagmidddag om 14.00 uur organiseren we weer een gezellige BINGO. Reeds jaar en dag is deze gezellige middag, waar er diverse leuke prijsjes bij te winnen zijn, een druk bezochte activiteit. Komt u ook?

Elke dag in de week: WAT IS ER ZOAL MEER TE DOEN IS IN DE BRASSERSHOEVE
Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten.