BOMVOL PROGRAMMA IN MAART 2020 IN DE BRASSERSHOEVE. LEES ER HIER ALLES OVER!!

De maand maart staat weer bol van allerlei activiteiten in de Brassershoeve, bijna te veel om op te noemen! We noemen u er een paar:

DAGELIJKS:
Elke dag kunt u voor vele activiteiten in de Brassershoeve terecht. Geen zin in een activiteit? Geen probleem, kom gerust een kopje koffie of iets anders drinken en praat gezellig met elkaar. Klik hier en lees het allemaal eens rustig na.

HELPDESK:
Elke dinsdag- en donderdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u terecht bij onze helpdesk als u een probleem of vraag heeft over uw mobiel, tablet of computer.
Klik hier en lees er alles over!

OPENDAG:
Op 7 maart 2020 vieren wij ons derde lustrum. U komt toch ook eens kijken in ons prachtige oude boerderij? Lees er hier meer over.

GEZELLIGE AVOND:
Op donderdagavond 12 maart bent u van harte welkom op een geweldige rondreis langs de Zuiderzee in de jaren dertig van de vorige eeuw. Lees er hier alles over.

ALZHEIMER CAFÉ HUIZEN:
Eéns per maand verzorgd Alzheimer Café Huizen een informatieve avond. Op 19 maart is er weer één. Voor meer informatie klik  hier.

!!NIEUW!!  STOEL MASSAGES:
Vanaf maart 2020 start Jeanine van Dorssen in de Brassershoeve met het geven van heerlijke stoelmassages. Lees er hier meer over.

Hou onze site regelmatig in de gaten om alles over onze activiteiten te lezen. We hopen u snel in ons centrum te ontmoeten!