UPDATE 29 JULI 2020: HELPDESK IS GESTART EN SCHRIJF U IN VOOR DE CURSUSSEN!!

U heeft in eerdere berichten kunnen lezen dat we in de Brassershoeve steeds meer activiteiten opstarten.

Zo kan er inmiddels onder andere weer veilig worden gebiljart, een kaartje worden gelegd, geschilderd en ook de dam en schakers komen weer aan hun trekken. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een praatje en een drankje.

Op 21 juli is ook de computer helpdesk, voor mensen die hulp nodig hebben bij het oplossen van een probleem aan uw computer, telefoon of tablet, weer gestart. Vooralsnog is de helpdesk alleen geopend op dinsdagochtend van 10:00-12:00 uur. In verband met de Corona maatregelen kunnen er 2 personen gelijktijdig worden geholpen. Klik hier om er meer over te lezen.

Ook gaat men weer van start met het aanbieden van de bekende computer en smartphone cursussen. Deze kunnen zowel individueel worden gegeven alsook in groepsverband van maximaal 3 personen. Cursussen in groepsverband gaan bij voldoende deelname weer van start vanaf eind september. Inschrijfformulieren hiervoor zijn te verkrijgen bij de Brassershoeve of kunnen per mail of telefoon worden aangevraagd en tevens van de website worden gedownload.

Eerder nieuws, o.a. wat er zoal aan corona maatregelen door ons zijn getroffen, kunt u hier vinden.