INFORMATIE ACTIVITEITEN NOVEMBER 2021

OPGEPAST:
Een coronapas is verplicht! Wij houden ons strikt aan de RIVM-voorschriften. Blijf thuis bij klachten als koorts, verkoudheid enz.

Ook in de maand november hebben we weer heel wat extra activiteiten voor u waaruit u een keuze kunt maken. De mogelijkheden zijn:

 1. Elke dag van de week kunt u in de Brassershoeve terecht voor een heel scala aan activiteiten. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een bakkie koffie of een andere versnapering. Kijk eens hier wat u zoal kunt verwachten
 2. We zijn blij om u te kunnen informeren dat we met meer bewegen voor ouderen weer gaan beginnen. Op donderdag 18 november 2021 gaan we hier weer mee starten. Lees er hier  alles over!
 3. ALZHEIMERCAFÉ HUIZEN OP DONDERDAG 18 november om 19.30 UUR

  Op donderdag 18 november bent u in de Brassershoeve vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) weer hartelijk welkom voor een informatieve avond van het Alzheimer Café in Huizen.

  Het thema voor de avond is:
  Hulpmiddelen en dementie

  De gastspreker voor deze avond is:
  Jacqueline Remp (eigenaar van de dementie-winkel.nl)

  Een leefomgeving die is aangepast aan het beschadigde brein van mensen met dementie neemt veel stress weg. Jacqueline vertelt u over de diversiteit aan praktische hulpmiddelen en plezierige activiteiten die bijdragen aan een stimulerende leefomgeving. U hoeft zich niet van te voren aan te melden.

  Voor meer informatie over Alzheimer klik  hier

 4. BINGO:
  Op 25 november om 14.00 uur organiseren we weer een gezellige BINGO. Reeds jaar en dag is deze gezellige middag, waar er diverse leuke prijsjes bij te winnen zijn, een druk bezochte activiteit. Komt u ook?
 5. HELPDESK:
  Elke dinsdag- en donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij onze technische helpdesk. Lees hier wat u zoal van ons kunt verwachten
 6. CURSUSSEN:
  U zult best wel eens gehoord hebben over al onze cursussen die wij organiseren, toegespitst op de leeftijd van 60+. Inmiddels hebben we hier al erg veel ervaring mee. Niet voor niks zijn we ook de leslocatie van SeniorWeb in Huizen. U kunt u al inschrijven voor de cursussen die begin volgend jaar starten. Daarnaast geven we het hele jaar individueel les. Lees er hier alles over!

We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze prachtige boerderij op de Waterstraat 2 te Huizen.