DE BRASSERSHOEVE OPENT WEER ZIJN DEUREN VANAF 7 JUNI 2021 OM 09.00 UUR

Beste bezoeker,

Eindelijk is het weer zover dat wij na 7 maanden door corona noodgedwongen gesloten te zijn geweest, we eindelijk u weer kunnen ontvangen in onze prachtige oude boerderij. Al onze gebruikelijke activiteiten zullen we dan ook vanaf deze datum u weer aanbieden. Denk daar bij aan een heerlijke pot biljarten, klaverjassen, dammen, schaken, bridgen, schilderen, enz enz enz.

Op dinsdag en donderdag is ook onze helpdesk er weer voor u om een technisch probleem aan uw laptop, telefoon of tablet op te lossen. Lees hier er meer over. Onze alom bekend en geprezen cursussen starten ook weer in september. U kunt er hier alles over lezen.

Te veel om op te noemen dus al die aciviteiten, klik daarom eens hier om te lezen wat zoal die activiteiten kunnen zijn. Geen zin om aan een activiteit deel te nemen? Geen probleem, u bent altijd welkom om gezellig langs te komen voor een fijn gesprek onder het genot van een kop koffie en/of een glaasje.

Helaas kunnen we corona nog niet volledig achter ons laten en zullen we met elkaar ons nog moeten houden aan een paar regels zoals de bekende corona maatregelen (was vaak en goed uw handen, houd 1,5 meter afstand van anderen, blijf thuis bij klachten en laat u direct testen, maar ook bent u verplicht bij binnenkomst in ons centrum uw handen te desinfecteren en de intekenlijst in de grote zaal in te vullen. De stoelen laat u staan op de plekken bij de tafels zoals u ze aantreft en nogmaals de 1,5 meter afstand bewaren is erg belangrijk. Verder zijn er voor bepaalde activiteiten aanvullende regels die bij deze coördinatoren bekend zijn.

We zien er naar uit om u te ontvangen ….. dus graag tot ziens in de Brassershoeve.