CORONA STEEKT DE KOP WEER OP! MAXIMAAL NOG 30 GASTEN GELIJKTIJDIG MOGELIJK

U zult ook waarschijnlijk de persconferentie van afgelopen maandagavond gezien hebben. Helaas wordt het besmettingsgevaar op corona steeds groter wat geresulteerd heeft in aanvullende maatregelen van de overheid.

Wat betekent dit voor de Brassershoeve en hun gasten? Vanaf 30 september mogen er in de Brassershoeve niet meer dan 30 gasten gelijktijdig aanwezig zijn. Hierop moeten we aan de voordeur op gaan toezien en bezoekers zullen we moeten weigeren als het aantal van 30 bezoekers is bereikt. U zult begrijpen dat dit voor ons heel erg moeilijk is om u mogelijk te moeten weigeren.

Als we u moeten weigeren hopen we dat u het ons niet kwalijk zult nemen en mogelijk een paar uur later het nog eens zult proberen.

Verder zullen wij nog meer dan voorheen toezien op alle extra “corona regels” zoals die voor u als gast van toepassing zijn. Denk hierbij aan het verplicht uw handen ontsmetten bij binnenkomst; 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren; was regelmatig uw handen en al helemaal na een toilet bezoek; stoelen verplaatsen is niet toegestaan.

Ja, we zijn het met u eens, wat treurig dat dit allemaal nodig maar als een ieder zich hier aan houdt kunnen wij u een zo veilig mogelijk bezoek blijven garanderen en kunnen wij ons centrum voor u open houden.

Tot slot, blijf allemaal gezond en graag tot ziens in onze prachtige boerderij.