OP 2 JUNI, VANAF 09.00 UUR GAAN DE DEUREN VAN DE BRASSERSHOEVE WEER OPEN

Beste bezoeker,

Het verheugd ons enorm u te kunnen mededelen dat de Brassershoeve de deuren weer voor u gaat openen. WE GAAN OP 2 JUNI OM 09.00 UUR WEER OPEN. Eindelijk kunnen we elkaar dan weer ontmoeten.

We hebben wel heel wat moeten doen om dit mogelijk te maken. Onze grote zorg is om er alles aan te doen zodat we u, tijdens dit verschrikkelijke corona tijdperk, weer op verantwoordelijke wijze kunnen ontvangen.

Binnen en buiten zijn er overal waarschuwingsborden geplaatst over wat mag maar vooral ook wat allemaal niet mag. Verplicht zijn we om bij de voordeur u al te vragen of u niet één van de bekende corona ziekteverschijnselen heeft zoals verkouden zijn, keelpijn hebben, koorts hebben enz. We wijzen u dan ook op de extra corona regels die in ons pand van kracht zijn. Geen één zal er u onbekend voorkomen want de laatste maanden hebben we ze dagelijks gehoord. Ze zijn ook erg belangrijk!

Door de beperking van de 1,5 m richtlijn is de tafelschikking in de zaal en in andere vertrekken hierop aangepast. We mogen ook maar 30 gasten gelijktijdig in huis hebben. Daarom staan er niet meer stoelen dan is toegestaan. De stoelen mogen ook niet verplaatst worden.

De bar is voorzien van een afscherming voor uw en onze veiligheid. We werken alleen met kunststof wegwerp servies en alle contactvlakken worden dagelijks meerdere keren gereinigd, alles alleen maar zodat u gezellig een paar uurtjes bij ons veilig kunt doorbrengen.

Een aantal activiteiten kunnen we helaas, nog niet, opstarten. Zo zijn alle kaart- en bordspelen niet toegestaan, de helpdesk blijft nog dicht en ook de meeste cursussen (telefoons en tablets en de individuele lessen) worden nog niet hervat. De 1,5 m richtlijn gooit daarvoor roet in het eten en/of het risico van contactbesmetting is te groot en maakt het ook voor u en ons niet veilig mogelijk.

Ook heel jammer is dat we de u bekende biljart mogelijkheden nog niet mogen aanbieden. Biljarten wordt als een sport gezien en dat is voorlopig binnen nog verboden. Wel verwachten we dat hier snel verandering in gaat komen.

Wat mag dan nog wel zal u zich afvragen? Het belangrijkste is dat u na 2 maanden geen contact te hebben gehad met anderen, u nu bij ons eindelijk weer veilig, onder het genot van een drankje, een praatje kunt maken met een ieder die u zolang al niet meer heeft gezien en gesproken. Schilderen met maximaal 6 personen gelijktijdig is ook weer mogelijk en u kunt u voeten ook weer deskundig laten behandelen door Lindsay, onze pedicure. De Windows 10 computercursussen mogen ook weer starten.

Zodra er iets nieuws te melden valt, kunt u dit op onze site nalezen. Klik hier als u ons protocol wil nalezen.

Wij verheugen ons op uw bezoek dus we hopen u gauw te mogen ontvangen.

Vrijwilligers en bestuur van de Brassershoeve