NIEUWE BESTUURSLEDEN STELLEN ZICH GRAAG AAN U VOOR!

Fijn dat we u kunnen informeren dat recentelijk ons bestuursteam is uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden.
Zij stellen zich zelf graag aan u voor:

 

Links: Hanneke Schenkels, coördinator vrijwilligers en rechts Johan Bartels, algemeen bestuurslid


Hanneke:

Een vraagje: zou jij ‘Coördinator Vrijwilligers ‘bij de Brassershoeve willen zijn? Eind december werd mij deze vraag gesteld. Na kennismaking en uitwisseling met de bestuursleden ben ik per 1 januari 2023 begonnen in mijn functie.

Van de Brassershoeve , hèt Ontmoetingscentrum voor 55-plussers in Huizen, had ik een enkele keer zijdelings gehoord. Dat is nu wel anders. Ik ontdek een wereld van hartelijkheid, zorgzaamheid en vriendschap en ja, ook een wereld van plichtsgetrouw en zorgvuldig werken, van aandacht voor de bezoekers en voor elkaar.

De 40 vrijwilligers kun je o.a. tegenkomen bij de koffie, bij de ICT helpdesk, bij de schilderclubs, bij bridge, klaverjassen, biljarten, dammen, schaken, bij de leesclub en nog veel meer. Deze nieuwe uitdaging heb ik aanvaard, om mijn ruime ervaring als manager nog te kunnen benutten nu, na mijn pensionering. Ik ga ervoor……

Tot ziens in de Brassershoeve,
Hanneke Schenkels
Coördinator Vrijwilligers

Johan:
Sinds september 2022 ben ik algemeen bestuurslid van De Brassershoeve in Huizen, met als aandachtsgebied de digitale cursussen en helpdesk voor vragen over: computer, tablet of smartphones.

Voor en met de vrijwilligers, de helpdeskmedewerkers en docenten en de coördinator digitale cursussen, probeer ik randvoorwaarden te creëren om goed aansluiting te houden op de 55plussers die onze hulp goed kunnen gebruiken. Wetende dat er nog best veel mensen vastlopen in de digitale wereld én ook wetende hoeveel profijt je ervan hebt als je digitaal een beetje mee kunt komen.

Het kost me weinig moeite me in te zetten voor een initiatief als de Brassershoeve: met en voor elkaar het sociale netwerk onderhouden, juist ook wanneer dat niet vanzelfsprekend is. Daarbij put ik uit mijn bestuurlijke ervaring opgedaan in de gezondheidszorg (Visio) en Gehandicaptensport Nederland. Het bezig zijn met de Brassershoeve vormt een mooie afwisseling met mijn werkend leven (ik zit in de herfst daarvan) naast hobby’s als wandelen, beetje hardlopen en voetbalwedstrijdjes fluiten vooral van de jeugd.

Graag tot ziens in de Brassershoeve,
Johan Bartels,
Algemeen Bestuurslid