Computerhelpdesk

Op dinsdag 30 mei 2017 zijn we gestart met de Computerhelpdesk de Brassershoeve

 

                                                                                                                                                          

Al vele jaren worden er in de Brassershoeve computer cursussen gegeven voor senioren. Deze cursussen zijn zeer succesvol gebleken en voorzien in een grote behoefte. De cursussen worden in kleine groepen gegeven (maximaal 4 personen) zodat er veel persoonlijke aandacht voor de cursist is. De cursussen omvatten het gebruik van Microsoft Windows 10, het gebruik van de Apple iPad maar ook zijn er cursussen om foto’s te bewerken of om een fotoalbum te maken.

 

Vanuit de cursisten en de contacten die onze vrijwilligers hebben is gebleken dat er behoefte is aan ondersteuning indien zich bij het dagelijks gebruik met de computer, laptop, tablet, eReader of smartphone problemen voordoen.

Weliswaar heeft men geleerd om met een computer om te gaan maar als b.v. de internet verbinding niet meer werkt en het lukt niet om dit op te lossen dan is het niet makkelijk om hulp te vinden. Niet iedereen heeft familie of vrienden die bij kunnen springen en vaak vindt men het vervelend om een ander lastig te vallen.

 

Het bestuur van de Brassershoeve heeft dit probleem opgepakt en besloten tot de oprichting van Computerhelpdesk de Brassershoeve waar iedereen met zijn/haar vraag tegen een zeer geringe vergoeding terecht kan. Men moet wel de eigen laptop, tablet, eReader of smartphone meenemen. Een afspraak maken is niet nodig.

 

Een team van deskundige vrijwilligers staat klaar om u te helpen bij problemen met uw meegebrachte apparatuur. Wij beschikken over moderne apparatuur en software zodat wij u ook oplossingen kunnen demonstreren.

 

Wij zijn elke dinsdag- en donderdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur geopend. De kosten bedragen € 3,00 per hulpvraag. Tijdens de openingstijden  kunt U zonder afspraak bij ons binnenlopen.

 

Ons adres is:

Waterstraat 2 (achter de Oude Kerk)
1271 RP  Huizen
035 525 69 83
www.debrassershoeve.nl
computerhelpdesk@debrassershoeve.nl